Hőstop rendszerek

AJTÓ FÜGGÖNY, IPARI FÜGGÖNY, PVC FÜGGÖNY? BEMUTATKOZNAK A HŐSTOP HŐFÜGGÖNYÖK.

A folyamatosan növekvő energiaárak mindenki számára jelentős kiadással járnak. A hőfüggöny kínálatunk termékei hatékonyan segítik Önt az energiamegtakarításban.

Mi is a hőfüggöny vagy más néven thermofüggöny? Egy olyan műanyag függöny, ami felhasználási módjától függően ipari szalagfüggöny vagy ajtó függöny funkcióját is elláthatja. Egy hőszigetelő függöny segít megakadályozni, hogy a drága felfűtött ill. lehűtött levegő gyorsan kiszökjön, tehát a  fűtési költség jelentősen csökkenthető ipari szalagfüggöny használatával.  A hőfüggönyöket más néven termofüggöny megnevezéssel illetik ami szintén rámutat elsődleges szerepükre. Ugyanakkor egy hőfüggöny nem csak a hőszigetelésben segít, hanem  az a  térelválasztás egyik igen hatékony eszköze.

 A hőfüggöny alapja: a PVC szalag

E függönyök alapanyaga a PVC. Egymás mellett felszerelt számos PVC szalag alkotja termékeink alapját. A PVC szalag kiváló hőszigetelő, de a zajt is hatékonyan szűri. Ipari hőfüggönyeink tehát nem csak magas hőszigetelő képességgel rendelkeznek, a jó a hangszigetelő képességük, valamint megakadályozzák, hogy rovarok vagy más állatok repüljenek be a PVC  függöny által lezárt területre.

Ajtó függöny: mikor lehet segítségére?

Az ajtó függöny kisebb helyiségek esetén is nagyszerű hőszigetelést biztosít, akár az ajtót is helyettesítheti. Pl. boltok, üzletek esetében, ahol sok vásárló lépi át a küszöböt nap mint nap. Az ajtó függönyök felhasználhatók ipari felhasználásra, pl. teherkapuk esetén, ahol járműforgalom történik. Az átlátszóság csökkenti a balesetek veszélyét, így az ipari függöny egyik igen hatékony megoldása a PVC szalagfüggöny. Minden egyes termofüggöny az ügyfél igénye szerinti, egyedi méretezésben készül.

kapu2
kapu3
lengőajtó1
lengőajtó2
szemelyatjaro1

Hasonló termékek – különböző megnevezések

A termékkínálatunkban szereplő hőszigetelő függönyök megnevezései – bár hasonló termékre utalnak – nagyon változatosak. Hol termofüggöny, hol hőstop függöny, hol pedig hivatalosabb megnevezéssel ipari szalagfüggönyként illetik őket. Ami a lényeg: a hőszigetelésük folytán a termo- vagy thermofüggöny elnevezést kapták, illetve ennek változatait. Felhasználásuktól függően pedig nevezhetjük őket ajtó függönynek, ipari függönynek. Az anyaguk szerinti megnevezés pedig a PVC függöny vagy a műanyag függöny.


Árajánlat kérése:

hostop (kukac) szilgab.hu címen a következő felmérő lap kitöltésével:

felmero_lap_ajtora_valo_hostop_fuggonyhoz